Een douchekop die bij u past voor echte doucheluxe

De ene wil vooral dat het vooruitgaat. De andere wil eindeloos mijmeren en draait pas na een uur de kraan weer dicht. Hoe doucht u zelf? Kies een douchekop die bij u past, want die bepaalt hoe tevreden u van onder de douche stapt.

Douchekop deluxe: van zen tot krachtig

De douchekop is volwassen geworden. Geen slap straaltje meer uit een zielig vergiet tegen de muur: de douchekop van vandaag heeft een handgreep voor flexibel gebruik en verschillende drukstanden. Van lekker zacht – heel geschikt voor de kinderen – tot een stevige massagestraal. Met een draai aan de kop wisselt u naargelang uw humeur.

Test de verschillende standen op voorhand in de winkel. Zo weet u zeker dat u een douchekop kiest die past bij het hele gezin.

Regendouche

Vroeger was de regendouche een zeldzame luxe in kuuroorden, vandaag hoort hij thuis in elke badkamer. Een regendouche kan u laten inbouwen in het plafond voor een extra strak resultaat, maar ze bestaan ook zoals een traditionele douche op een stang. Hoe breder de kop, hoe intenser de regenervaring.

Liever niet kiezen?

Keuzestress is nergens voor nodig. Een gecombineerde douche-installatie – met klassieke douchekop en regendouche – is betaalbaar en biedt u het beste van twee werelden. En mogen we u nog één tip geven? Overweeg een waterbesparende douchekop. Net zo comfortabel en beter voor het milieu!

Heeft u vragen of wil u graag een gratis offerte voor de renovatie van uw leidingen?

Gratis offerte