Buitenkraan? Bron van plezier!

Zomerdagen? Die gaan hand in hand met buiten spelen. Ravotten in het park. Voetballen op straat. Of – het leukste van al – waterpret in de tuin. De hoogste tijd dus om de buitenkraan terug aan te sluiten en uw kroost te entertainen met deze drie spetterende spelletjes.

#1 SpetterSpatterTikkertje

Het oude vertrouwde tikkertje wordt heel wat leuker met een lading water erbij. Draai de buitenkraan open, vul een emmer, drop er een spons in … en mikken maar. Wie geraakt wordt met de spons, moet – heerlijk verfrist – aan de kant.

#2 Glijden maar

Maak een supersnelle waterglijbaan in de tuin. Het enige wat u daarvoor nodig hebt, is een plastic zeil, bruine zeep en een buitenkraan met tuinslang aan. Rol het zeil uit op het gras, sproei het nat en zeep het in. Zo glijden uw bengels in volle vaart voorbij.

#3 Water-piñata

Maak een piñata van waterballonnen: vul de waterballon met een (in plastic verpakt) snoepje en daarna met water. Hang hem op en laat uw kinderen hem kapot slaan. De winnaar krijgt een verfrissende douche én het lekkers.

Extra tip: zorg voor proper water uit de buitenkraan

Spelen met water uit de buitenkraan houdt geen risico’s in: ons kraantjeswater wordt streng gecontroleerd. Al moet u natuurlijk ook voor propere leidingen zorgen. Onze vakmannen garanderen u en uw kroost graag zuiver, helder (speel)water.

Heeft u vragen of wil u graag een gratis offerte voor de renovatie van uw leidingen?

Gratis offerte