e-Pipe renoveert leidingstelsel OCMW Herenthout

Toen de medewerkers van het OCMW Herenthout een lek in de kelder van het Huis Driane ontdekten, lieten ze een loodgieter komen. Die stelde vast dat het hele buizenstelsel van de serviceflats verouderd was. Door het roest kon er bijna geen water meer door, waardoor de waterdruk afnam en het slechts een kwestie van tijd zou zijn voor er nieuwe lekken zouden ontstaan.

De diagnose? Het volledige leidingstelsel was aan vernieuwing toe. Dit advies nam de technische dienst van het OCMW ter harte. e-Pipe stelde een offerte op voor de leidingrenovatie. De leidingen lagen echter voor een groot stuk in de muren van de serviceflats. Om breekwerk te vermijden werd een gemengde oplossing voorgesteld: waar het mogelijk was, werden de leidingen volledig vernieuwd, op moeilijk bereikbare plaatsen koos e-Pipe voor een epoxybehandeling.

Regelmatig overleg en goede communicatie

“De samenwerking met e-Pipe is heel goed verlopen. De werken gingen vlot vooruit, en alle afspraken werden gerespecteerd”, bevestigt Liesbeth Van Rompaey, diensthoofd van het loket Zorg & Gezondheid. “Er was regelmatig overleg over de stand van zaken van de werken, waardoor we ons betrokken voelden.”

“Zeker een aanrader”

“Na afloop van de werken lieten de medewerkers van e-Pipe alles netjes achter. We hebben sinds onze leidingrenovatie geen problemen meer gehad met het leidingstelsel”, bevestigt Liesbeth Van Rompaey. Of ze e-Pipe zou aanraden aan haar collega’s? “Zeker en vast.”

Als beheerder of eigenaar van grotere (bedrijfs)gebouwen is het belangrijk dat u af en toe aan de waterleiding denkt. Zoekt u advies of een offerte? Laat het ons dan weten.

Heeft u vragen of wil u graag een gratis offerte voor de renovatie van uw leidingen?

Gratis offerte