Bezoek e-Pipe op de BISbeurs

Speciale BISbeurs-actie: Kies nu voor een leidingrenovatie door e-Pipe en ontvang gratis een kalkneutralisator en vuilfilter.

 

De BISbeurs is dé bouw-, renovatie- en interieurbeurs in Vlaanderen. Dit jaar vindt het evenement plaats van 7 tot 15 oktober in Flanders Expo Gent. Uiteraard is ook e-Pipe aanwezig. Kom ons bezoeken op stand 5435 en ontdek zelf de voordelen van onze unieke leidingrenovatietechnologie.

 

BISbeurs? 

De BIS-beurs is hét evenement in Vlaanderen voor iedereen die geïnteresseerd is in bouw, renovatie en interieur. Van 7 tot 15 oktober kunt u in Flanders Expo Gent terecht voor advies, informatie en inspiratie op het gebied van (ver)bouwen en wonen. De BISbeurs is meer dan alleen een evenement; het is een ervaring waar bezoekers de nieuwste trends, technologieën en innovaties op het gebied van bouw en renovatie kunnen ontdekken. Het is de plek bij uitstek om inspiratie op te doen, advies in te winnen en oplossingen te vinden voor specifieke woon- en renovatievraagstukken. Het bezoeken van de stand van e-Pipe is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame en efficiënte leidingrenovatie. Ons deskundige team staat klaar om u te informeren over onze geavanceerde technologie en om al uw vragen te beantwoorden. Ontdek hoe e-Pipe uw leven gemakkelijker kan maken door leidingproblemen bij de bron aan te pakken, zonder ingrijpende en kostbare breekwerken.

 

bisbeurs 23

 

Kies vóór 30 oktober voor een leidingrenovatie door e-Pipe en ontvang gratis een kalkneutralisator en vuilfilter. Mis deze unieke kans niet om uw leidingen te verbeteren en tegelijkertijd te profiteren van extra voordelen!

e-Pipe?

e-Pipe specialiseert zich in het renoveren van leidingen zonder breekwerk. We gebruiken een innovatieve technologie die corrosie en lekken in leidingen stopt, waardoor ze weer als nieuw functioneren. Dit betekent een betere waterkwaliteit, een langere levensduur van uw leidingen en geen zorgen meer over mogelijke waterschade of hoge reparatiekosten. Met e-Pipe kiest u voor een praktische, duurzame en betrouwbare oplossing voor al uw leidingproblemen.

 

voor na beelden e-Pipe