Uw sanitair is terug nieuw
zonder breekwerken

Uw leidingen blijven in de muur en worden gedroogd en gereinigd onder hoge druk, waarna ze beschermd worden met een coating van epoxyhars. Deze beschermlaag dicht alle lekken en wapent uw leidingen tegen roest of afzetting. Uw sanitair is helemaal nieuw zonder dat u weken in het stof bijt. 

Perfect uitgevoerd, en wat een verschil in waterdruk!
Rik Van de Velde, Hamme

Hoe kunnen we jou helpen?

Volledige leidingenrenovatie

Hebt u last van last van lekken, geurhinder, te weinig druk of troebel water? Dan is het tijd om uw leidingen te vernieuwen. Wilt u niet uw hele woning of kantoor openbreken? Kies dan voor e-Pipe, een techniek die al meer dan dertig jaar uw sanitaire leidingen van binnenuit reinigt en herstelt. Een duurzaam alternatief voor de gewone kap- en verbouwingswerken.

Tijdens een gratis diagnose stelt onze projectmanager vast wat de problemen zijn en hoe we ze kunnen verhelpen. Is uw volledige leidingennetwerk in slechte staat? Met een integrale 
e-Pipebehandeling vernieuwen we uw hele leidingennet op enkele dagen tijd, zonder schade, breekwerk of lawaai.

Bekijk hier hoe e-Pipe werkt

Plaatselijk lekken herstellen

Een snelle, duurzame en goedkope oplossing om binnen- of buitenshuis lekken te herstellen aan uw aanvoer- en afvoerleidingen, zónder breekwerk. Handiger en comfortabeler dan nieuwe leidingen te leggen. 

De lokale behandeling is perfect voor de herstelling van plaatselijke lekken in muren, vloeren, of onder uw terras of oprit, zonder dat u uw hele woning of tuin moet openbreken. Ook grotere ruimtes komen hiervoor in aanmerking.

Met deze techniek behandelen we zeer nauwkeurig de plaats van het lek: gericht, zonder breekwerk en dus kostenbesparend. Zeer efficiënt voor schadebehandeling in verzekeringsdossiers.

Vraag meteen een gratis offerte voor uw herstelling.