Hoe denken onze klanten over e-Pipe?

Al meer dan dertig jaar zetten we onze expertise in om leiding- en afvoerproblemen snel en efficiënt op te lossen. Door de jaren verzamelden we dan ook tal van lovende reacties. Lees hier hoe overtuigd onze tevreden klanten zijn.

Jos uit Zelem

"Vlak voor de coronacrisis kreeg ik een lek. Uiteraard moest ik wachten tot de bedrijven terug mochten opstarten. Het team van e-Pipe deed er alles aan om mij meteen na de opstart verder te helpen. Ik had dus zeker hoge verwachtingen bij aanvang van de werken. Je duikt altijd een stukje in het onbekende, zeker als je naar de methode kijkt. Maar de basis van hoe e-Pipe werkt, begreep ik zeer goed."

"Ik wist vooraf al dat een specifiek stuk buis niet gezandstraald kon worden, door een samenloop van omstandigheden in mijn woning. Ik had dit ingecalculeerd en dat kon ik ook netjes bespreken met de verkoper van e-Pipe. Voor dat aparte werkje deden ze alles om me uit de hinder te houden, wat hen perfect gelukt is: op een uurtje waren ze hiermee klaar. Hun inschatting om de werken op vier dagen uit te voeren, werd trouwens ruimschoots overtroffen: op tweeënhalf dagen werden al mijn leidingen gerenoveerd. Ongelofelijk!

"Als het goed is, is het goed: daar kan je niet omheen. Het team van e-Pipe is zeer professioneel: ze zijn enorm bereidwillig en gaan geen enkel probleem uit de weg. Als je alles moet openbreken en regelen met aannemers, dan ben je een pak meer tijd kwijt. Bovendien kost het je op zijn minst evenveel en zit je dagenlang in het stof. Een behandeling met e-Pipe is snel en proper: echt een succesverhaal!"

"Mijn verzekeraar en de door hem aangeduide inspecteur kenden e-Pipe niet. Ze raadden me een andere procedure aan: inclusief aannemers, breekwerken en wachtperiodes. Toen e-Pipe klaar was met de werken, was ik enorm blij dat ik toch doorzette. Ik vond het onbegrijpelijk dat mijn verzekeraar niet van e-Pipe op de hoogte was. Na afloop van de werken legde ik hem maar al te graag uit hoe alles verliep. Zeker in mijn regio zal ik de mensen op de hoogte brengen van de klasse van e-Pipe."

Hun inschatting om de werken op vier dagen uit te voeren, werd ruimschoots overtroffen: op tweeënhalf dagen werden al mijn leidingen gerenoveerd. Een behandeling met e-Pipe is snel en proper: echt een succesverhaal!

Willy uit De Pinte

"Qua service overtrof het mijn verwachtingen. Ik dacht het ging om een ‘gewone’ installatie van hun product, zoals afgesproken. Maar hun team had extra aandacht voor problemen die zich tijdens de werken voordeden, zoals bijvoorbeeld een verborgen leiding. Ze losten alles op en waren dus heel flexibel. In feite deden ze een pak meer dan wat we van hen verwachtten. Zo plaatsten ze zelfs een extra waterfilter bij de toevoer van het stadswater en vervingen ze enkele van mijn buitenkraantjes: helemaal spontaan en zonder extra kosten."

"e-Pipe gaat heel systematisch te werk. Waren er problemen, dan bekeek het team de mogelijke oplossingen en overlegde deze met ons. Tot slot testten ze zeer grondig, van aansluitpunt tot aansluitpunt. Hun professionaliteit en stiptheid stelde me heel hard gerust."

"Je krijgt een enorme kwaliteit voor de prijs. Bekijk het als een investering: je renoveert al je leidingen en krijgt een lange garantie. Voor datzelfde bedrag kan je nooit al je leidingen vervangen. En bovendien was er effectief helemaal geen breekwerk. Van een puinhoop in huis was er dus helemaal geen sprake. Op drie dagen waren de werken voltooid. Handig, snel en efficiënt!"

Er was effectief helemaal geen breekwerk. Van een puinhoop in huis was er dus helemaal geen sprake!

Johan uit Heusden

Leidingrenovatie onder onvoorziene omstandigheden

"Wegens problemen met verlaagde leidingdruk kwam er op sommige plaatsen gewoon geen water meer uit onze kranen en konden we zelfs onze afwasmachine niet meer gebruiken. Onze loodgieter raadde ons daarom een leidingrenovatie door e-Pipe aan. Omdat er blijkbaar ooit koppelstukken uit kunststof werden gebruikt voor onze leidingen, kon de renovatie niet gebeuren zoals gepland. Bij een volwaardige leidingrenovatie zou de hoge druk deze koppelstukken kunnen doen scheuren, wat ons heel wat meer problemen zou bezorgen. e-Pipe werkte dit euvel professioneel weg: hun team pleegde onderling overleg en stelde ons voor om de bestaande leidingen een minimale behandeling te geven. Om het breekwerk voor die nieuwe koppelstukken te vermijden, opteerden ze ervoor om ons hele leidingnetwerk een zandstraling te geven onder lagere druk. Dit zou onze waterdruk terug herstellen en ons meteen helpen. Het was dus de meest betrouwbare oplossing voor ons bestaande leidingnet, gezien de omstandigheden!"

"De voorziene procedure kon dus niet lopen zoals oorspronkelijk gepland, maar e-Pipe loste dit zeer professioneel op. Onze leidingen werden perfect gereinigd en uit al onze kranen stroomt nu terug water onder de ideale waterdruk. Er werd geen epoxybehandeling uitgevoerd, aangezien dat te veel druk zou zetten op onze kunststof koppelstukken, maar e-Pipe plaatste wel twee filters en een spoelsysteem aan het begin van de keten. Zo blijft de binnenkant van onze leidingen gegarandeerd proper. We kregen zelfs uitgebreide uitleg over hoe we deze filters zelf konden monitoren en vervangen. En uiteraard werd ook de factuur aangepast, naar ongeveer een derde van de oorspronkelijke offerte. Het e-Pipe-team was enorm flexibel en behulpzaam en bezorgde ons op minder dan twee werkdagen een optimaal werkend leidingnet. Uiteraard was ik zeer aangenaam verrast!"

Of ik aangenaam verrast was van hun service? Daarop antwoord ik volmondig ‘ja’!

Marc uit Boezinge

"Voordat e-Pipe langskwam, liet mijn loodgieter me weten dat ik ernstige problemen had aan mijn leidingnet. Hij had net een nieuwe ketel geïnstalleerd en merkte enorme slijtage op aan de binnenkant van mijn waterleiding. Een buur die enkele maanden geleden ook e-Pipe over de vloer had, stelde me gerust en overtuigde me van de kwaliteitsvolle leidingrenovatie."

"Ik moet zeggen: e-Pipe werkt uiterst professioneel en is enorm betrouwbaar. Van de offerte tot de werken en de afhandeling: alles was helder en duidelijk. De installateurs legden me netjes uit wat er zou gebeuren en hoe de volgorde van de werken verliep. Zelfs bij een probleem met een omhooglopende, verticale buis informeerden ze me over de omstandigheden en losten ze alles vakkundig op. En uiteraard verliep ook deze ingreep zonder breekwerken! Aan het eind installeerden de vakmannen nog de nodige filters en toonden ze me hoe ik mijn leidingnet daarmee perfect op punt kan houden. Alles duurde ongeveer twee werkdagen en het resultaat is verbluffend. Een andere buurman boekte al een renovatie voor binnen enkele weken: hij zal er zeker tevreden van zijn. Ik kan het dan ook iedereen aanraden!"

Het e-Pipe-personeel is vriendelijk en legt alles tot in de puntjes uit. Het zijn stuk voor stuk vooruitziende, betrouwbare professionals. Ik raad het aan iedereen aan!