Hoe kan je waterleidingen renoveren zonder breekwerk?

Heb je hardnekkige geurhinder in je woning? Zijn je leidingen lek of komt er bruin water uit de kraan? Vertonen je rioleringsbuizen slijtage? Dan is je leidingnetwerk aan vernieuwing toe. Een voor de hand liggende oplossing: alles openbreken en de beschadigde buizen door nieuw materiaal vervangen. Maar het kan ook anders: met de niet-destructieve leidingrenovatietechnieken van e-Pipe.

Wat doet e-Pipe?

e-Pipe reinigt en herstelt metalen en niet-metalen toevoer- en afvoerleidingen zonder breekwerk. Een coating van epoxyhars beschermt de buizen definitief tegen corrosie, roest, lekken en breuken. Zo houd je geen trauma over aan ingrijpende breekwerken in muren, vloeren, plafonds, opritten of tuin.

Vrijblijvende diagnose

Om de problemen efficiënt op te lossen, maken we eerst een grondige analyse van de oorzaak. Dat is de taak van onze adviseurs. Tijdens het diagnosebezoek controleren ze de leidingen, kranen en filters en worden de problemen met de klant overlopen. Zo bepalen we voor elke situatie welke oplossingen het meest geschikt zijn.

Vernieuwde waterleidingen zonder breekwerk

  1. Met behulp van traceerapparatuur of camera’s brengen we de toestand van de buizen in kaart en maken we een schematische voorstelling van je leidingnetwerk.
  2. Alle vuil en afzettingen worden uit de leidingen gezandstraald of weggefreesd.
  3. Als de leidingen volledig proper zijn, wordt een egale beschermingslaag van epoxy op de binnenwand van de buis aangebracht.

Bij e-Pipe bieden we je een garantie tot 25 jaar op de behandeling van toevoerleidingen en 10 jaar op afvoerleidingen.