Voorkom problemen door leidingrenovatie zonder breekwerk

Verouderde en stukke leidingen kunnen leiden tot tal van problemen in huis, van lekkages tot verstoppingen en vervuiling. Gelukkig zorgt e-Pipe voor een efficiënte oplossing voor deze problemen. Je leidingen als nieuw maar geen huis vol stof of opengebroken muren!

Wat zijn de voordelen van renovatie met een epoxycoating langs de binnenkant van de leiding en hoe pakken we het praktisch aan. 

veilige renovatie zorgt voor helder drinkwater

Bespaar tijd, geld en ongemak

Leidingrenovatie zonder breekwerk is een efficiënte en niet-destructieve manier om verouderde of beschadigde leidingen te renoveren. e-Pipe renoveert je leidingen langs de binnenkant. Een epoxylaag zorgt er voor dat uw leidingen als nieuw zijn. Het is een snelle en eenvoudige oplossing die u veel tijd, geld en ongemak bespaart.

Voordelen van leidingrenovatie zonder breekwerk

  1. Efficiënt: De epoxycoating kan snel en eenvoudig worden aangebracht, zonder dat je jouw woning hoeft te ontruimen of dat er grote werkzaamheden nodig zijn. Hierdoor is de renovatie binnen enkele dagen gebeurd.

  2. Doordat er geen breekwerk nodig is, zijn de kosten aanzienlijk lager dan bij traditionele methoden. Geen nood aan nieuwe buizen en geen herstelwerken van opengebroken muren en vloeren. En geen kans op bijkomende schade tijdens herstellingen.

  3. Minder ongemak: De renovatie van leidingen is vaak een vervelend en tijdrovend proces, maar door het aanbrengen van een epoxycoating hoeft u niet te verhuizen of uw woning ontruimd te hebben. U kunt gewoon thuis blijven en genieten van uw normale leven terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd.

  4. Verhoogde levensduur: De epoxycoating beschermt de leidingen tegen beschadiging en corrosie, waardoor ze een langere levensduur hebben. Hierdoor hoef je niet langer te vrezen voor nieuwe problemen. Omdat wij overtuigd zijn van ons product, biedt e-Pipe bovendien een garantie van 25 jaar.

  5. Verbetering van de waterkwaliteit: Verouderde leidingen kunnen vervuilde of verzadigde water bevatten, wat niet gezond is voor u en uw gezin. Door de renovatie van de leidingen kan vuil zich niet langer opstapelen en vormen oude koperen leidingen niet langer een gevaar.