Waterleiding in appartemenstgebouw herstellen: Hoe pakt u dat aan?

Zijn de waterleidingen in uw appartement aan een opknapbeurt toe? Samen met de andere eigenaars kan u de herstelling op twee manieren aanpakken.

1. De gemeenschappelijke waterleiding herstellen

U neemt enkel de gemeenschappelijke leiding onder handen. In een appartementsgebouw is dat het gedeelte vanaf de aansluiting op de dienstleiding tot de privé-meterkasten. De voorzieningen voor de brandveiligheid, zoals de stijgleiding voor het bluswater of de sprinklersystemen, horen er natuurlijk ook bij.

U kan er nog steeds voor kiezen om meteen de leidingen in uw eigen appartement onder handen te laten nemen. Vaak komt dat goedkoper uit.

2. Renovatie van alle leidingen

Gaat het om een verouderd appartementsgebouw? Dan is een complete renovatie van de waterleiding de aangewezen optie. e-pipe pakt zo’n renovatie gefaseerd aan. Zo blijft geen enkel appartement lang zonder water zitten. Tijdens het hele renovatieproces kan u met al uw vragen en bezorgdheden bij één centraal aanspreekpunt terecht.

Wie verstandig is, is de problemen een stapje voor. Een audit door e-pipe brengt de toestand van de waterleiding in uw gebouw volledig in kaart. Neem snel contact op.